subota, 16. srpnja 2016.

BIHAC : 23.07.16 - Soundkeepers Positive Connection V3

Ljeto je .... spomenut cemo grad BIHAC,rijeku UNU i kao slag na kraju SOUND KEEPERS.Nadamo se da cete se sloziti sa nama kada je rijec o odlicnim zabavama koje su nam pripremili upravo oni.Gledali smo i slusali mnogo puta o ljudima koji su zaduzeni za dobre zabave u Unsko-Sanskom Kantonu,njihova imena su poznata sirom nase zemlje pa i regije.



Momci koji daju svoj maximum i ulazu ogroman trud da se ozivi elektronska scena nase zemlje ovaj put sa Positive Connection v3. nastavljaju clubbing priču koja će se obilježiti sa jednim interesantnim gostom.
Gost večeri za ovu noć je bosansko-hercegovački DJ Aco Jugović, poznatiji kao Alexander de Funk (ACIDS)

Imao je priliku da radi rame uz rame sa nekim od globalno prepoznatljivih umjetnika kao što su: Christian Varela, Uto Karem, Silicone Soul, Eric Sneo, Fernanda Martis / Dot Chandler, Petar Dundov,, Mladen Tomić i mnogi drugi.
Takodjer je bio i jedan od Burn Residency 2015. finalista svoje zemlje.
Nastupao je na Lunar festivalu u Zenici, Colour Festival 2016 (upcoming), HR - Adriatic Perception i jos mnogi mnogi drugi


Svakako nesmijemo da izostavimo i trojac koji ce tu vece kao domacini pruziti support gostu iz Sarajeva. Svakako radi se o : Inis Bahic , Denis Drazic i Omar Ramirezu  
deckima koji po obicaju uvjek spremaju nesto novo u svojim setovima tako da se tu vece moze ocekivati mnogo dobrog vajba.


LOKACIJA : Adi Club 10
UPAD           : 5KM

ELEKTRIČNA ŠUMA Vol:2 - Poznata prva dva DJ-a koja ce vrtjeti 27.08. na Svatovcu


27.08.2016 je datum kada ce se na Svatovcu ponovo okupiti svi ljubitelji elektronske muzike iz cijele BiH povodom obiljezavanja godisnjice djelovanja.Kako saznajemo iz pouzdanih izvora STEREO SEKTOR koji je ujedno i organizator ovog dogadjaja pripremio je povecu listu DJ-ova koji ce svoje umijece i ljubav prema muzici  bas na ovaj datum predstaviti svima onima koji budu prisustvovali ovoam dogadjaju.

Tko je STEREO SEKTOR vec smo vam pisali i predstavili ih siroj javnosti,a sta su u mogucnosti  to stoji jos pred nama da vidimo.Itekako cemo se prisjetiti prosle Elektricne Sume koja nam se i danas dan vrti po glavi i o kojoj se i danas prica.

Nije tajna da su vec objavili prva dva imena koja se nalaze na lineup-u od nekoliko njih koji ce nam se 27.08 predstaviti na najbolji moguci nacin.Naravno upoznati ste da je rijec o Aid Vehabovic i Vanji Camdzic a.k.a INCEPT , a za ostale .....

Loading :D



Inace da se ne lazemo sve nas zanima koga nam je STEREO SEKTOR za taj datum pripremio kao glavnog headliner-a koji ce vrtjeti na Elektricnoj Sumi VOL:2
Izbor je veliki,a svako ima svog favorita.Pokusali smo stupiti u kontakt sa ljudima iz STEREO SEKTOR-a medjutim ovaj put nismo imali toliko srece.
Ostaje nam samo da cekamo i pratimo na njihovoj stranici koga nam to jos spremaju i koga cemo imati cast da gledamo i slusamo na jednoj od najboljih zabava u BiH.