nedjelja, 20. studenoga 2016.

LUKAVAC : STEREO SEKTOR dovodi The YellowHeads u "ELEKTRICNI PODRUM"



Obecanje je obecanje, a STEREO SEKTOR je organizacija koja se drzi datih obecanja i kao takva vec je stekla prepoznatljivo ime kako u BiH tako i u regionu pa i sire. Poslije nastupa Valeri Ivanova a.k.a TIMMO-a koji je 29.10.2016 ELEKTRICNI PODRUM doveo do samog usijanja, a kako bi mi kao ozbiljna organizacija opravdali datu rijec nastavljamo sa STEREO SEKTOR CLUBBINGOM.


The YellowHeads.



The YellowHeads.
Ovaj put u ELEKTRICNI PODRUM stize na neprekosnoveni dvojac koji svojim nastupima sve vise osvajaju svjetsku scenu i srca mnogih ljubitelja elektronske scene. Dvojica strasnih glazebenika cija imena i odakle nam dolaze ovaj put necemo objaviti zbog postivanja ugovora u kojem zele da ostanu anonimni kao i do sada sto su radili na nastupima sirom svjeta. Kao stravstveni ljubitelji elektronske glazbe uspijeli su da pronadju zajednicku rijec koja ce ih povezati u jednu cjelinu. Ta rijec je The YellowHeads.


The YellowHeads.
Snaga ovog sindikata ogleda se u njihovom zvuku, iduci od visoko atmosferski elektronicnog zvuka do techno zvuka sa retro detaljima.
Njihova glazba je nevjerovatna, njihovi live nastupi su fantasticni, ali nesmijemo zaboraviti ni njihov izgled koji je svakako slag na sve ovo.

Njihove trake ugledale su svjetlo dana na mnogim pozantim svjetskim etiketama kao sto su : Toolroom, Tronic, Analytictrail, Phobiq, Trapez, Driving Forces, Organism, Alleanza, De-Konstrukt, Nachtstrom Schallplatten, itd...




The YellowHeads.
Veliku saradnju sto kroz remixe sto kroz nastupe uspijeli su da ostvare sa svjetski poznatim imenima kao sto su : Cari Lekebusch, Alex Bau, Joey Beltram, Paride Saraceni, Cristian Varela, Axel Karakasis, Spiros Kaloumenos, Alex Under, Gabriel D'Or & Bordoy i mnogi drugi svjetski poznati izvodjaci.

Bili su glavni headlineri na nekim od najvecih svetkih klubova i festivala sirom svijeta nastupajuci sa : Pendulum, Dirtyphonics, Umek, Joseph Capriati, Paco Osuna, Uto Karem, Alan Fitzpatrick, Paul Ritch, Pan-Pot, M.A.N.D.Y., Kaiserdisco, Popof i mnogim drugim.


The YellowHeads.

2014 godine bili su na #34 mjestu svjetske DJ Techno liste, a njihov nevjerovatni hit “Submerged” bio je #2 nekoliko mjeseci zaredom i #71 na najboljoj svjetskoj DJ Techno listi. Jos je vrijedno napomeniti da je legendarni Carl Cox njihov hit svirao na vecini svojih nastupa.


















VISE INFORMACIJA USKORO !!!