utorak, 10. svibnja 2016.

Predstavljamo vam "STEREO SEKTOR" Šta?? Tko??

  O nama : 

Mi smo STEREO SEKTOR. Počeli smo kao neformalna grupa da se okupljamo prije desetak godina. Uvidjevši da smo previše ozbiljni i spremni za mnogo veće stvari koje podrazumjevaju inovativnost, muziku, video, internet, umejtnost i edukaciju te iskustva nakon underground projekata ELEKTRIČNA ŠUMA , ELEKTRIČNI PODRUM stvorili su priliku da samostalno krenemo u akciju... Sednemo i registrujemo se kao udruženje građana. Kako bi ostali future proof u onome što radimo i što ćemo tek raditi, došli smo do naziva udruženja “STEREO SEKTOR / ime koje obuhvata sve ono čime se bavimo, što volimo i što nas inspiriše.









    Ko je STEREO SEKTOR?


Ukratko, grupa mladih ljudi okupljena oko ideje unapređenja elektronske muzike i kulture, ponude i promovisanja domaće i regionalne muzičke scene.. Cilj da pokažemo da se muzički događaji mogu organizovati na drugačiji način, da mogu ponuditi dodatni sadržaj i biti zaokruženi u jednu kvalitetnu cjelinu .Naši projekti nisu ograničeni mjestom i prostorom tako da cemo partyanerima uvijek ponuditi vrhunske zabave uz ne svakidašnje lokacije.



Kako funkcionišemo?



U organizaciji ne postoji klasična hijerarhija nadređenih i podređenih,, za normalno funkcionisanje organizacije postoje i stalne uloge poput kordinatora, project manager-a ili menadžera za finansije koji obavljaju tekuće zadatke. 

    
Info / Stereosektor@gmail.com

  Co-Founder/Project Lead :  eduy1985@gmail.com
     Co-Founder/Booking Manager :  djemirh@gmail.com
  •                              
    •                             E-Pošta
                                      stereosektor@gmail.com
    •                     Web stranica
                                 http://www.stereosektor.com

Nema komentara:

Objavi komentar