petak, 13. svibnja 2016.

SARAJEVO : BASSEXUAL / BDay Technology Session - House Club Sarajevo

Opet Sarajevo i opet dobra zabava.Nakon odlicne zabave prije mjesec dana u reziji ekipe VERI GUD NAJS kada su nas pocastili sa neprekosnovenim METODI HRISTOV-om,ovaj put na lokalnom nivou u House Clubu Sarajevo ocekuje nas zaista fin provod. O cemu se zapravo radi :




Za sve ljubitelje dobrog zvuka i odlicnih ritmova organizatori su  pripremili vrhunski lajn ap, koji ce predstaviti beskompromisni zvuk i dovesti atmosferu do usijanja, jer se radi o ljudima koji djeluju i prashe na vise strana. Radi se o rezidentima Lunar Festivala iz ZENICE, Night club Neretva iz MOSTARA, Urban Beatz Lounge Bara iz TUZLE i Samoples / Music & Organisation iz SARAJEVA.



    
Mi vas pozivamo takodje i na Slavenov rodjendan kao i rodjendan svih vas koji budete slavili taj dan, sto ce nabrijati na pozitivnu atmosferu i izmamiti nam keeez od uha do uha. Ulaz ili podrska artistima ce cinit simbolicnih 5 KM, tako da vas ocekujemo vesele, nasmijane, i spremne za ples. 




                     









Ovim putem ekipa BHclubbing News-a zeli nasem - Slaven Locust / Low Cast SRETAN RODJENDAN  i sve najbolje u zivotu i da nam i dalje nastavi praviti ovakve zabave i edukuje mladje generacije  uvodeci ih u svijet elektronske muzike.


                                           Pogledajte video : 


VIDEOMIX Slaven Locust @ EXPLICIT w/ ACIDS & PAPA S / club “SILVER & SMOKE” - SARAJEVO

  LINE UP:

- Erocki Program / Urban Beatz Lounge Bar - TUZLA
- Slaven Locust / Low Cast / Samoples / Music & Organisation - SARAJEVO
- DJ Davor B. x Adot / Lunar Festival, Control Music - ZENICA
- Chiko / Night club Neretva - SARAJEVO

  LOKACIJA: House Club Sarajevo / Pecina Toplik, Bentbasa - SARAJEVO

  DATUM: 20.05. / 22:00

 PODRSKA / ULAZ: 5,00 KM

Nema komentara:

Objavi komentar