srijeda, 18. svibnja 2016.

SARAJEVO : Nakon odlicnog nastupa u Lukavcu i Zagrebu,D.R.N.D.Y gostuje u Sarajevskom House Clubu PECINA

Prije nekoliko dana kada je u Lukvacu u "Elektricnom Podrumu" i Zagrebackom "Aquariusu" svojim nastupom D.R.N.D.Y  naprosto izbezumio sve ljubitelje elektronskog zvuka ovoga puta isto to ce da ucini u Sarajevkom House Club-u PECINA gdje ce 03.06.2016 djeliti  pult sa jos nekoliko Sarajevskih imena.


Nakon aprilske pauze prvo smo se vezali u Lancanu reakciju domino 12 u kojoj je ekipa na petak 13 na krilima odlicne atmosfere premjerno najavila otvaranje domace tikete "mTechno Records".Svecano otvorenje i promocija mTechno Records kao brenda uz prigodne poklone za zvanice odrzat ce se u petak 03 Juna u House Clubu (Pecina) sa pocetkom od 22:00h.
Ovu svecanost uvelicati ce nam svima svojim prvim nastupom u Sarajevu ikada nas gost D.R.N.D.Y.





D.R.N.D.Y nam stize sa juga Srbije i predstavit ce se trakom "My Way" koja zvanicno izlazi na prvom oficijelnom izdanju mTechno Recordsa pod nazivom "Chapter I". D.R.N.D.Y je sa svojim izdanjima vec uveliko skrenuo paznju na svoju rad, te je redovan gost u klubovima u regionu, a u Sarajevo nam stize poslje nastupa u Zagrebackom, Aquarijusu.
Njegova izdanja potpisuju labeli kao sto su Phobiq Sashe Carassija, Agile Recordings Uto Karema, Renesanz i mnogih drugih, dok njegove trake podrzavaju i pustaju na svojim nastupima imena kao sto su:
Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola,Joseph Capriati,Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex.



Nastup D.R.N.D.Y-a i promociju labela uvelicat ce i domaci dio mTechno Rostera na celu sa idejnim tvorcem i pokretacem cijele ove price Wordom koji ce predstaviti svoje prvi track na mTechno Records pod nazivom "Inevitable" koja je vec stekla simpatije domace ali i regionalne publike.Prije pomenutog dvojca na zagrijavanju nastupit ce: Okeli, Drzneday koji ce se na labelu predstaviti sa izdanjem "Shuffler", dok ce event zatvoriti: Rectoor i Vontech. 
Vontech ce se predstaviti takodje odmah na prvom izdanju sa izvrsnom techno voznjom pod nazivom"Ruinous" dok ce se Rectoor predstaviti sa trakom "Malism"






Full Line up:

(>) Okeli | mTechno

(>) Drzneday | mTechno

(>) D.R.N.D.Y (SRB) | mTechno

(>) Worda | mTechno

(>) Vontech | mTechno

(>) Rectoor | mTechno


Gdje: House Club (Pecina-Toplik) Sarajevo

Kad: 03-06-2016

Start: 22:00h


Upad + Konzumacija = 10BAM






BHClubbing News
                                                                      

Nema komentara:

Objavi komentar