ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

BANOVICI : 07.Juli - Peti po redu tradicionalni 3DB River Party na Krivaji

Kada spomenemo Ribnicu i Krivaju prva pomisao koja nam pada na pamet je priroda,kupaliste i dobro druzenje.Tacnije ovaj put vas vodimo vas na liniju razdvajanja izmedju Banovica i Zavidovica poznatije kao Bozin Vir lokaciju koja svojim izgledom ostavlja beza daha.Cist zrak i  uredjeno kupaliste na rijeci Krivaji koju okruzuje sumsko zelenilo je mjesto gdje ce biti odrzan 5. po redu tradicionalni 3DB RIVER PARTY.



Prisjetimo se  prosle zabave tacnije 19.07.2015 kad je na istoj lokaciji u organizaciji "Cluba Panter" organizovan 3DB RIVER PARTY na kojem su  nam  svoje tehnike mixanja predstavili dobro nam poznati Bosanski DJ-ovi koje nasoj publici netreba posebno predstavljati.Naravno rijec je o : Fedji  Knajdlu, Fulan Perezu, Goranu Emkiću i Aidu Vehaboviću.Bila je to nezaboravna noc koja je trajala do jutranjih sati gdje su uz muziku,pice,druzenje i kupanje  ljubitelji elektronske muzike iz cijele nam BiH uzivali do jutarnjih sati.

Ovaj put organizator je pripremio iznenadjenje uz malo drugaciju muzicku postavu gdje osim DJ Fedje Knajdla koji nam dolazi iz Zenice i DJ Vanja Camdzic a.k.a. INCEPT koji dolazi iz Tuzle ,i rezidenta DJ Aid Vehabovica koji nam dolazi iz Banovica za muziku tu vece pobrinut ce se jos i trenutno najpopularniji BiH duo BUBA CORELLI i JALA BRAT a za njihovu pratnju zaduzen je DJ Ćomi tako da ce ovaj trojac biti zaduzen i za otvaranje 3DB RIVER PARTY-a i zabavljati  vas do ponoci,da bi odgovornost za dobru zabavu poslije ponoci na sebe preuzeli Fedja Knajdl i DJ Incept  sa kojima cete uz dobru muziku i pozitivnu atmosferu uzivati do jutarnjih sati.

Samo da naglasimo jos i to da je "3DB River Party" tradicionalna žurka koja se već petu godinu održava na plaži kupališta Božin Vir uz rijeku Krivaju. Svake godine na treći dan Bajrama (odakle i simbolični naziv 3DB).Isto tako za sve posjetioce obezbjedjeno je parking mjesto,a organizator kako saznajemo pripremio je sve za srdacan docek i pobrinuo se za ugodjaj koje ovo mjesto samo od sebe moze da pruzi.

Sto se tice ulaznica za ovaj event pustene su u predprodaju i cijena ulaznice iznosi 7KM,dok ce na dan odrzavanja party-a cijana ulaznice iznositi 10KM.Napominjemo da je u cijenu ulaznice uracunato i parkig mjesto.

Karte mozete nabaviti u piceriji  HAVANA u Banovicima (INFO : +387 61 392 551)




Nema komentara:

Objavi komentar