nedjelja, 3. srpnja 2016.

SARAJEVO : 29.Juli SOLOMUN ponovo stize u SARAJEVO

Ovo ljeto nosi Solomunov znak, samo u regiji imat ćemo priliku slušati njegov jedinstven izričaj čak tri puta. Samo dan prije nego što preuzme stage u Tisnom na ovogodišnjem Movementu, 29.7. u organizaciji Klabika Collective ekipe stiže na Bjelašnicu u Kameni Amfiteatar. The Dinaric Apls Encounter drugi je za redom njegov ljetni posjet Bosni, nakon što je prošle godine u Sarajevu oduševio publiku naletom emocija. Svoj među svojima, tako je opisao vibru koju bosanska publika nosi podsjećajući ga na rodni Travnik.




Prije nego li se s planine spusti na naše obale, Solomun će se u društvu još uvijek nepoznatog dj-a nastupiti na Exitu u sklopu Solomun +1 programa kojeg već godinama usavršava na Ibizi. Međutim, prije svih tih nastupa, za samo četiri dana na tržište stiže dvostruki CD odabranih remixa za njegovu vlastitu etiketu Diynamic, koja igrom slučaja ove godine slavi deseti rođendan. Tokom godina, uz Adriana Trolia, stvorio je ime koje odzvanja u svim krajevima svijeta pa tako Diynamic Festival svoja izdanja ima u Amsterdamu, Berlinu i Brazilu, a partyiji koje kuća potpisuje pune najveće klubove.



Ulaznice za planinsku avanturu dolaze u nekoliko kategorija, a svaka od njih je ograničena. One najobičnije dostupne su za 20 €, a takvih ima 400 komada. Ukoliko uz ulaznicu želite osigurati i mjesto za šator, 50 najbržih to će koštati 40 €. U ponudi su i dva velika paketa, 150 komada za Ex-Yu Experience po cijeni od 60 €, a koji uključuje jednu noć u hotelu Maršal, ulaznicu za event i warm up, vodiča do mjesta eventa u šetnji kroz šumu od 40 min te prijevoz kombijem na isto. Drugi paket, May-Rah-Kee Black Experience, za 200 € za dvije i 380 € za četiri osobe nudi noć u hotelu Bjelašnica, ulaznicu za event i warm up, vodiča i transport, ali i besplatni wellness i bazen te 20% popusta na masaže za onih 100 koji svoje svirke u prirodi vole s daškom luksuza.



Booking:          adriano@diy-booking.com
Management:   management@solomun.org
Press:               alex@jukeboxpr.co.uk

solomundemo@diynamic.com
solomunpromo@diynamic.com






Nema komentara:

Objavi komentar