ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Nakon objave jucerasnjeg clanka na adresu BHClubbing News-a stizu mnogobrojne POHVALE i nekoliko KRITIKA

Nakon objavljivanja jucerasnjeg clanka pod nazivom "Uspon ili pad elektronske scene BiH" na adresu urednistva BHClubbing News-a pocele su da pristizu mnogobrojne pohvale na objavljeni clanak,ali isto tako stiglo nam je i nekoliko kritika,ali o tome cemo poslije.
Naime kako smo i predpostavili  vecina citalaca nije shvatila sustinu teksta i cilj i namjeru istog.

Evo da pojasnimo ... 

Cilj nam je bio ukazati na  neke stvari koje organizatori rade,da li to bilo svjesno ili ne necemo da nagadjamo jednostavno zelili smo dobiti odgovore od pojedinih organizatora sta se to zapravo desava.Isto tako naglasavamo  da svrha ovog clanaka nije bila KRITICKE PRIRODE nego briga za ono sto svi VOLIMO.

Medjutim desilo je se to da na preko 100 primljenih poruka koje su uglavnom bile poruke  podrske BHClubbing News-u na objavljenom clanku stiglo je i 6 poruka kritickog sadrzaja iz kojih se jasno vidi da su te poruke uputile osobe koje kako smo gore naveli nisu razumjeli svrhu i cilj objavljenog clanka.
Da nebi previse duzili  oko ovoga reci cemo jos to da od preko 10 ORGANIZATORA koji trenutno organizuju i rade zabave  na podrucju cjelokupne BiH  primili smo  na nasu mail adresu jedan veoma interesantan mail od jednog od organizatora koje urednistvo nece imenovat nego ce ga ostaviti kao ANONIMNOG koji  je ruku na srce jedini koji dao odgovore na pitanja koja smo postavili. Naravno mi cemo  vam ga prenjeti u cjelosti.

Primljeni mail koji je stigao na nasu adresu : U gornjem lijevom uglu jasno se vidi 2 precrtana pasosa koja pokazuju da urednistvo BHClubbing News ne zeli otkriti ime posiljaoca nego zelimo da on ostane ANONIMAN !! Reci cemo samo da je stiglo iz Sarajevskog Kantona.


* Klikni na sliku da je uvecas

Isto tako prenjet cemo vam jos jednu primljenu  poruku koja je naime stigla preko BLOGA putem kojeg se oglasavamo i u kojem stoji kako je urednistvo BHClabbing News-a nepismeno i kao "Bratski savjet"porucuje nam da upisemo kurs Maternjeg Jezika. Mi mu se ovim putem zahvaljujemo na savjetu i nastojat cemo cim prije da upisemo kurs i steknemo osnovno znanje da bi nas nepismeni ljudi poput njega mogli da razumiju i shvate o cemu pisemo !!

* Slika br:1

*Slika br:2



Zahvaljujuci nasim poznanicima iz "IT Media-e" koji su nam na zahtjev i molbu izasli u susret i putem IP adrese koju su pratili  imamo saznanje da je ova poruka upucena preko Blogger-a upucena  iz Zenicko - Dobojskog Kantona.


Nema komentara:

Objavi komentar